Doorgaan naar hoofdcontent

Onze 5 tofste partners in crime momenten!

Hallo’tjes
Bonnie and Clyde hier zo!

We hebben jou al verteld wat onze 10 leukste momenten waren van 2017, maar natuurlijk hebben we er zoveel meer! Daarom kwamen wij samen op het idee om een top 5 samen te stellen van onze leukste momenten samen uit 2017 samen! Hier komt die dan!

Blog starten

Haha, wat had je anders verwacht! Deze blog is toch echt wel onze favoriet, want zoals we al eerder zeiden; dit is zo fijn om dit met elkaar te mogen doen! De blog is pas echt begonnen op de eerste januari in 2018! We hebben nog net in 2017 de knoop kunnen doorhakken en daarom valt dit momentje nog in 2017! Onze blog is toch iets wat we vroeger altijd over praatte, maar nooit het lef toe hadden om echt te beginnen... We waren de laatste keer, voor we besloten het echt te doen, in een leuke winkel vol leuke spulletjes. Natuurlijk waren we weer wat aan het praten over allemaal zinnige en onzinnige dinge en zo kwamen we terecht op het onderwerp kot. Dit is een appartementje of loft of studio dat je kan huren als je gaat verder studeren.
Daarna kwamen we een on record bord tegen, dat kon oplichten als je het in het stopcontact stak. Automatisch kwam het onderwerp bloggen en vloggen naar boven, bij ons. En ja, voor we het beseften hadden we 6 uur gespendeerd aan deze site piekfijn te maken! Dit was een echte 'verstand op 0' operatie, want anders hadden we het waarschijnlijk weer weg gelachen en beide toch wel spijt van gehad! We zijn zo blij om dit met elkaar, maar ook vooral met jou te mogen delen!

Kiss me, again

Ja hoor, Kiss me. De fuif waar je al paar keer hebt over gehoord! Dit komt namelijk doordat we 2017 zijn begonnen en het hebben beëindigd met Kiss Me. De allereerste keer waren we er met veel meer personen, maar eerlijk gezegd vonden we het de tweede keer vele leuker! Je was niet steeds iedereen kwijt, we hebben leuk gedanst en luid mee gezongen. Clyde moest niemand troosten! We zijn op foto’s geweest en werden gefilmd! We kunnen niet wachten tot de foto’s en filmpjes online komen! 

Nieuwste attractie?

Zoals jullie al weten heeft een van ons haar rijbewijs behaald! Natuurlijk zijn we daardoor samen best vel veel op pad en zo zijn we is een ijsje gaan eten totaal in the middle of nowhere! We vonden het ma grappig om zonder GPS/Tom Tom de weg terug te zoeken. Clyde achter het stuur en ik ernaast. We kwamen na een tijdje fietspaaltjes tegen, waar fietsen op konden zien naar waar ze willen fietsen en welke nummer dat ze dan moeten volgen. Clyde kwam op het geweldige idee om te gaan kijken hoe we naar huis moesten rijden op zo’n paaltje en aangezien zij achter het stuur stond, moest ik eruit. Al snel had ik de weg gekozen, nummer 87 en wandelde ik terug na de auto. Telkens als ik toen wou instappen, reed Clyde een stukje verder en na een tijdje was ze met de deur open aan het rijden en wandelde ik erachter, Hahah. Na 2 straatjes heeft ze me terug laten instappen en reden we verder. Na een tijdje moesten we over verschillende vluchtheuvels en toen we naar beneden gingen begon Clyde mega hard te gillen. “Beste attractie ooit, vind je ook niet Bonnie?” Dat waren haar woorden om haar rare gedrag te verklaren, maar eerlijk is eerlijk. Ik kon het niet laten om met de volgende vluchtheuvels mee te gillen zoals in een echte attractie, hahah.

13 reasons why!

Je kent het vast wel, de netflix hype; 13 reasons why! Voor wie het niet kent, het gaat over een meisje die zelfmoord pleegt en 13 redenen geeft waarom ze dit heeft gedaan. Ik, Clyde, vond het een mooi en pakkend verhaal! Als je het nog niet hebt gezien, zou ik het zeker eens een kansje geven!
Maar dus, wij hebben in onze woonplaats ook zo'n café'tje als in 13 reasons why en daar hebben we al paar keer iets gaan drinken na school. Ze hebben daar drankjes als basis milkshakes, koffie of warme chocolademelk. Ze hebben hier mega grote freak shakes en super schattige "unicorns". Dit is een warme chocolade melk van witte chocolade melk en gekleurd in het blauw of roze, versierd met slagroom en glitters! Ik, Bonnie, pak meestal gewoon die "unicorn", terwijl Clyde de hele menu afgaat... Of toch, alles zonder koffie, hahah. Ooit heb ik, Clyde, Bonnie haar gezicht vol met Glitters gehangen en toen hebben we zo hard gelachen dat ik echt buikpijn had! Misschien is dit nog wel iets voor later!
Bonnie and Clyde with lot's of coffee!

Alle eendjes zwemmen in het water...

Dit was echt ons dingetje, last summer! We zijn met een paar vrienden naar een vaart/rivier gegaan en daar hebben we in gezwommen, maar ook langs de kant gezeten lachen. Er had zelfs iemand een box bij dat in het water zou kunnen, wat we natuurlijk moesten we dit testen! Het water vloog alle kanten uit met de beat van de muziek, hahah. Uiteindelijk was hij nog sneller uit het water, dan dat hij er in was. De bezitter van de box was toch maar bang dat hij er niet tegen kon, hahah. Het was echt zo warm, waardoor we zo blij waren als we even een duik konden nemen! Het was wel eerst koud, maar alles was zo leuk toen! We namen gewoon paar handdoeken mee, schoten in onze bikini's en hop, het water in! We kregen natuurlijk een klein hongertje, maar dat was geen probleem! McDonalds was nog geen 100 meter van het plekje waar we zaten. Wat trouwens een plekje was waar veel jongeren gingen genieten van de zon! We namen alles wat we wouden terug mee naar onze plaats en aten het daar. Dit hebben we de hele zomer gedaan en eerlijk gezegd, we missen dit enorm hard!


Het was een moeilijke keuzen, want we hebben ZOVEEL leuke momenten samen! Als we ze nu allemaal moesten vertellen, zou het te langdradig en afgezaagd worden, hahah, daarom een kleine top 5! Maar wat wij graag willen weten, wat is jou tofste moment(en) met jou beste vriend(innen)?

XOXO
Bonnie & Clyde

Reacties